Betaalmethoden

ABOUT the ROSE biedt u de volgende betaalmethoden

Betaalmethood iDEAL | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. De betaalmethode, die zorgt voor een directe betaling (zonder een verwerkingsperiode), is snel, vertrouwd en veilig. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, RegioBank en Van Lanschot Bankiers. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor iDEAL als betaalmethode en u uw bank heeft geselecteerd, wordt u vervolgens doorgestuurd naar uw online bankomgeving. De betaalgegevens zijn in de online bankomgeving al ingevoerd, u hoeft enkel de betaling te bevestigen. Na de bevestiging keert u automatisch terug naar abouttherose.nl en zijn uw bestelling en betaling geslaagd!

Betaalmethood creaditcaard VISA | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

Visa is 's werelds meest geaccepteerde creditcard. Doorlopende innovaties zorgen ervoor een veilige, eenvoudige en snelle betalingsomgeving. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor Visa als betaalmethode, dient u vervolgens uw creditcard gegevens in te vullen of te selecteren. Aansluitend voltooit u uw betaling. 

Betaalmethood creaditcard Mastercard | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

MasterCard gebruikt al 50 jaar technologie en expertise om betalingen veiliger, makkelijker en slimmer te maken en is de snelste betalingsverwerker. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor MasterCard als betaalmethode, dient u vervolgens uw creditcard gegevens in te vullen of te selecteren. Aansluitend voltooit u uw betaling. 

Betaalmethood PayPal | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem waarbij enkel een e-mailadres nodig is voor het verrichten van betalingen. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. PayPal is een veilige, beschermde en gemakkelijke betaalmethode. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor PayPal wordt u automatisch doorgeleid naar de PayPal omgeving. Daar voert u uw gegevens in en bevestigt u uw betaling. Als u One TouchTM heeft geactiveerd, bent u al ingelogd en betaalt u nog sneller.