Betaalmethoden

ABOUT the ROSE biedt u de volgende betaalmethoden

Betaalmethood iDEAL | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. De betaalmethode, die zorgt voor een directe betaling (zonder een verwerkingsperiode), is snel, vertrouwd en veilig. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, RegioBank en Van Lanschot Bankiers. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor iDEAL als betaalmethode en u uw bank heeft geselecteerd, wordt u vervolgens doorgestuurd naar uw online bankomgeving. De betaalgegevens zijn in de online bankomgeving al ingevoerd, u hoeft enkel de betaling te bevestigen. Na de bevestiging keert u automatisch terug naar abouttherose.nl en zijn uw bestelling en betaling geslaagd!

Betaalmethood creaditcaard VISA | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

Visa is 's werelds meest geaccepteerde creditcard. Doorlopende innovaties zorgen ervoor een veilige, eenvoudige en snelle betalingsomgeving. 

Online aankopen doen is met een Visa volkomen veilig en vrijwel alle aankopen die je met een Visa creditcaard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal.

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor Visa als betaalmethode, dient u vervolgens uw creditcard gegevens in te vullen of te selecteren. Aansluitend voltooit u uw betaling. 

Betaalmethood creaditcard Mastercard | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

MasterCard gebruikt al 50 jaar technologie en expertise om betalingen veiliger, makkelijker en slimmer te maken en is de snelste betalingsverwerker. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor MasterCard als betaalmethode, dient u vervolgens uw creditcard gegevens in te vullen of te selecteren. Aansluitend voltooit u uw betaling. 

Betaalmethood PayPal | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem waarbij enkel een e-mailadres nodig is voor het verrichten van betalingen. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. PayPal is een veilige, beschermde en gemakkelijke betaalmethode. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor PayPal wordt u automatisch doorgeleid naar de PayPal omgeving. Daar voert u uw gegevens in en bevestigt u uw betaling. Als u One TouchTM heeft geactiveerd, bent u al ingelogd en betaalt u nog sneller.