Levering

Verzending

Onze pakketjes worden binnen Nederland verzonden door PostNL. Pakketten naar België worden verzonden door DPD.

Op het moment dat het pakket is overhandigd aan de pakketdienst ontvangt u van ons een e-mail. In de mail vindt u een Track&Trace code, waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen.

Bestellingen worden altijd eerstvolgende werkdag verzonden en dan heeft u het bestelling in Nederland binnen 1-2 werkdagen thuis, in België is dat dan paar dagen langer.

Verzendkosten

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief de verzendkosten.

Voor het verzenden van een pakket binnen Nederland rekenen wij €5,90 (België €7,90). Bij bestellingen boven de €40,- (België boven de €50,-) verzenden wij uw pakket GRATIS!

De verzendkosten worden automatisch berekend in uw winkelwagen.

Afhalen

Het is mogelijk uw bestelling zelf ophalen bij ABOUT the ROSE in Houten (Nederland). Na de bestelling krijgt u van ons een e-mail waarin wij geven de mogelijke ophaaltijden aan. Het is niet mogelijk zomaar even langs te komen. 

Voor afhalen in Houten rekenen wij GEEN kosten.

Bezorging

Indien het bezorgadres in Houten is (postcode 3990 t/m 3995) dan is het mogelijk om uw pakket door ABOUT the ROSE bij u thuis the laten bezorgen. Mocht u hiervoor kiezen, dan verzoeken wij u vriendelijk om bij de bestelling in het vak “Opmerkingen" ten minste twee datums te vermelden met daarbij een tijdsvak waarin de levering plaats kan vinden. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin de datum en tijd vermeld voor de aflevering.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat de eerst mogelijke levering plaats kan vinden de eerst volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) ná het plaatsen van uw bestelling.

Voor bezorging in Houten rekenen wij GEEN kosten.