Levering

Verzending

Onze pakketjes worden binnen Nederland verzonden met DPD of PostNL. Pakketten naar België worden verzonden met DPD.

Op het moment dat het pakket is overhandigd aan de pakketdienst ontvangt u van ons een e-mail. In deze e-mail vindt u een Track&Trace code, waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen.

Bestellingen worden altijd de eerstvolgende werkdag verzonden en dan heeft u de bestelling in Nederland binnen 1-2 werkdagen in huis, in België kan dit enkele dagen langer zijn.


Verzendkosten

De prijzen vermeld in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

Voor het verzenden van een pakket binnen Nederland rekenen wij kosten vanaf €4,90 (België vanaf €5,90).

De exacte prijs kunt u zien in de onderstaande tabel. 

Pakketdienst NL Prijs
DPD Home € 5,90
DPD Parcelshop € 4,90
PostNL Thuis € 6,50
PostNL-punt € 6,10
Pakketdienst België Prijs
DPD Home € 7,50
DPD Parcelshop € 5,90

Bij bestellingen boven de €50,- (België boven de €60,-) verzenden wij uw pakket GRATIS!

De verzendkosten worden automatisch berekend in uw winkelwagen.

 

Afhalen

Het is mogelijk uw bestelling zelf ophalen bij ABOUT the ROSE in Houten (Nederland). Na de bestelling krijgt u van ons een e-mail waarin wij geven de mogelijke ophaaltijden aan. Het is helaas niet mogelijk zomaar even langs te komen. 

Voor afhalen in Houten rekenen wij GEEN kosten.

Bezorging

Indien het bezorgadres in Houten is (postcode 3990 t/m 3995) dan is het mogelijk om uw pakket door ABOUT the ROSE bij u thuis te laten bezorgen. Mocht u hiervoor kiezen, dan verzoeken wij u vriendelijk om bij de bestelling in het vak “Opmerkingen" ten minste twee datums te vermelden met daarbij een tijdsvak waarin de levering plaats kan vinden. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin de datum en tijd vermeld voor de aflevering.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat de eerst mogelijke levering plaats kan vinden de eerst volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) ná het plaatsen van uw bestelling.

Voor bezorging in Houten rekenen wij GEEN kosten.