Rose Original 

Met de cosmetische serie Rose Original steunt Bulgarian Rose - Karlovo vrouwen met borstkanker. Door middel van het “Pink Ribbon” symbool, dat op alle producten van Rose Original is aangebracht, wordt aangegeven dat een gedeelte van de inkomsten van de verkoop wordt gedoneerd voor de strijd tegen borstkanker.

De producten zijn gebaseerd op 100% natuurlijke rozenolie en rozenwater in combinatie met zorgvuldig geselecteerde biologisch actieve ingrediënten.

De Bulgaarse rozenolie is de duurste en meest waardevolle wereldwijd gevraagde essentiële olie en staat voor aroma, rust en puurheid. Rozenolie bevat meer dan 200 kostbare componenten welke een wonderbaarlijk effect hebben op het menselijk lichaam en zijn een onvervangbaar elixer in cosmetica. Met zijn sterke ontsteking remmende, regeneratieve en anti bacteriële werking is Bulgaarse rozenolie en rozenwater ideaal product voor huidreiniging en vochtinbrengend. De hydro-lipide balans wordt bewaard, regeneratie van beschadigde en verouderende weefsels wordt gestimuleerd, ontstekingen worden geremd, het heeft een anti-oxiderende werking en het ontstaan van rimpels wordt erdoor vertraagd.

De cosmetische serie Rose Original bestaat uit grote verzameling van hoogwaardige producten voor de complete huid- en haarverzorging, welke de zintuigen zachtjes strelen met de geur van de Bulgarian Rose.