Cosmetischelijn Rose Original met 100% natuurlijke Bulgaarse rozenolie en rozenwater

Al meer dan 70 jaar produceert Bulgarian Rose - Karlovo prachtige Bulgaarse rozenolie en rozenwater in hun eigen distilleerderij.

Bulgaarse rozenolie staat bekend als de duurste, meest waardevolle en wereldwijd meest gevraagde essentiële olie, die ons voorziet van betoverende geur, rustgevende kalmte en puurheid. Rozenolie en rozenwater zijn unieke natuurlijke ingrediënten, naadloos geïntegreerd in alle producten van de cosmetische serie Rose Original.

Met meer dan 200 waardevolle stoffen werkt rozenolie wonderen op het menselijk lichaam en is het een onvervangbaar elixer geworden in cosmetica. Het heeft sterke ontstekingsremmende, regeneratieve en antibacteriële eigenschappen, waardoor Bulgaarse rozenolie en rozenwater de perfecte middelen zijn voor het reinigen, verstevigen en hydrateren van de huid. Ze helpen de hydrolipidenbalans van de huid te behouden, stimuleren de regeneratie van beschadigd en verouderend weefsel, verzachten ontstekingen en hebben antioxidante eigenschappen die het verschijnen van rimpels vertragen.

De cosmetische lijn Rose Original is ontwikkeld ter ondersteuning van de strijd tegen kanker. 

De producten zijn gebaseerd op 100% natuurlijke rozenolie en natuurlijk rozenwater, geproduceerd in Bulgaarse distilleerderij, in combinatie met zorgvuldig geselecteerde biologisch actieve ingrediënten. De cosmetische serie Rose Original omvat een breed scala aan hoogwaardige producten voor complete huidverzorging, die de zintuigen liefkozen met de geur van de Bulgaarse roos.