Rose Berry Nature serie met rozen olie en goji-bessen| ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

Natuurlijke schoonheid is altijd in de mode en de cosmetische serie Rose Berry Nature biedt de perfecte oplossing voor een stralende huid. Deze cosmetische serie is ontwikkeld om het gezicht en lichaam op natuurlijke wijze te verzorgen en te beschermen met behulp van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en technologieën.

De producten zijn samengesteld met een breed scala aan natuurlijke en bewezen effectieve actieve ingrediënten, waaronder een complex van natuurlijke rozenolie en Goji-bessen extract, die elk product aanvullen met hun unieke voordelen. Natuurlijke rozenolie en rozenwater, verkregen door destillatie van de bloemblaadjes van Rosa Damascena Mill, Rosaceae, zijn geschikt voor alle huidtypes. Ze kalmeren geïrriteerde huid en behouden de frisse uitstraling bij vermoeidheid en stress. Bovendien verjongen ze de huid, helpen ze bij het verminderen van wallen en tekenen van veroudering.

Het extract van de Goji-bessen, verkregen uit de vruchten van Lycium barbarum L, Solanaceae, staat bekend als het "wonder van de Himalaya", "het geheim van de eeuwige jeugd" en "de magische vrucht van de jeugd".

Het extract helpt het verouderingsproces te vertragen door de celstofwisseling te verbeteren en de groei van nieuwe cellen te versnellen, waardoor de huid zacht en soepel wordt. Dankzij de rijke samenstelling van vitamines uit de B-groep, aminozuren, polysachariden en antioxidanten verfrist het extract het lichaam, elimineert het gevoel van vermoeidheid en voorkomt het de schadelijke effecten van vrije radicalen die cellen in het lichaam beschadigen.

De serie Rose Berry Nature is speciaal ontwikkeld om de huid van het gezicht en lichaam te herstellen en te behouden met een frisse, zachte en elastische uitstraling, terwijl het ook zorgt voor gezond en glanzend haar. Kies voor de natuurlijke schoonheid van Rose Berry Nature en voel de kracht van de natuurlijke ingrediënten op je huid en haar.