Rose Berry Nature

Rose Berry Nature serie met rozen olie en goji-bessen| ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

De cosmetische lijn Rose Berry Nature is speciaal ontwikkeld om frisheid, zachtheid en elasticiteit van de huid van het gezicht en het lichaam te herstellen en behouden. Het samengaan van natuurlijke rozenolie en Goji-bessen extract in elk product wordt versterkt door natuurlijke oliën en extracten.

Goji-bessen worden In Centraal-Azië het wonder van de Himalaya genoemd, het geheim van een lang leven en de magische vrucht van de jeugd. Goji-bessen extract helpt het verouderingsproces te vertragen door het verbeteren van het cellulaire metabolisme en versnelt de groei van nieuwe cellen, waardoor de huid zacht en soepel wordt. Dankzij de rijke samenstelling van vitamine-B-groepen, aminozuren, polysachariden en anti-oxidanten verfrist het Goji-bessen extract het lichaam, elimineert het een gevoel van vermoeidheid en voorkomt de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Natuurlijke rozenolie en rozenwater gewonnen door destillatie van de bloemen van Rosa Damascena Mill zijn toepasbaar voor alle huidtypen. Ze verzachten geïrriteerde huid en behouden haar frisse aanblik tijdens vermoeidheid en stress. Ze geven een gladde en vernieuwde huid.