Cosmetica met naruutlijke producten en Bulgaarse rozenolie | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica
Bulgarian Rose - Karlovo heeft met trots de eeuwenoude tradities van het verwerken van rozenblaadjes geërfd. Zachtjes gewassen in de Thracische zon en in de lenteregen, worden de geurige bloemen, vroeg in de ochtend verzameld en onder de zorg van ijverige specialisten verwerkt tot gouden druppels van rozenolie en rozenwater, waarbij hun zachte aroma in de hele vallei blijft hangen. Deze rijkdom vormt de basis van hun productie van hoogwaardige cosmetische producten. Ze werken al meer dan 70 jaar en combineren tradities en de nieuwste trends in harmonie, zodat ze aan de behoeften van onze veeleisende klanten kunnen voldoen. Vandaag de dag is Bulgarian Rose - Karlovo er trots op een gecertificeerde producent te zijn van PGI BULGAARSE ROZENOLIE van gegarandeerde kwaliteit, geproduceerd in zijn distilleerderij en speciaal geselecteerd door hun hoogtechnologische laboratorium. In reactie op de behoeften van de moderne wereld ontwikkelen ze nieuwe en innovatieve formules. Ze voegen nieuwe assortimenten toe aan de al bekende producten, waarbij ze hun traditionele rozenolie en rozenwater combineren met verschillende natuurlijke elixers en moderne actieve ingrediënten, die vertrouwen geven aan onze klanten met hoge kwaliteit en effectiviteit. De assortiment omvat een breed scala aan cosmetische producten met reinigings-, voedings-, hydraterende en anti-aging producten, evenals aromatherapieproducten voor comfort en ontspanning.
 
Onze cosmetische producten voor gezicht, lichaam en haar zijn met zorg en aandacht ontwikkeld door wetenschappers. Ze combineren vakkundig de aangename geur en de unieke eigenschappen van Bulgaarse rozenolie met andere natuurlijke ingrediënten. De producten hebben prachtige eigenschappen die huid en haar beschermen tegen schadelijke milieueffecten en de hedendaagse stress. Ze bevatten natuurlijke mineralen, vitaminen en antioxydanten die een kalmerende, ontstekingsremmende en voedende werking hebben. Onze producten bieden natuurlijke therapie voor lichaam en geest en helpen hen fris, jeugdig en in uitstekende conditie te blijven.

Ongewenste effecten van het moderne leven treffen meestal eerst de huid. Producten op basis van rozenolie zijn van de hoogste kwaliteit en geschikt voor alle huidtypen, vooral voor droog, gevoelig of rijpere huid. Ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gezondheid en frisheid. Ze helpen ontstekingen en roodheid te verminderen, werken als ontsmettend en geven een soepele textuur en een stralende teint. De producten hebben geweldige hydraterende eigenschappen en een delicate voedende werking. Bij regelmatig gebruik wordt de huid zacht, soepel en gloeiend. Niet zonder reden, sinds de oudheid, wordt schoonheid vergeleken met de bloem van roos.
Aromatherapie met rozenolie kalmeert de geest en vermindert stress. Of u zich nu onderdompelt in het geurige bad van rozen of uw zintuigen opfrist met een heerlijke geur, u wordt vitaal en aantrekkelijk, van onze natuurlijke en unieke producten.

Traditiegetrouw en met moderne technologie hebben we onze producten ontwikkeld door het beste uit de natuur, de warme zon van de Rose Valley en de ongeëvenaarde Bulgaarse rozenolie te nemen om een ​​gevoel van luxe, gezondheid en plezier te bieden.

Een systeem voor kwaliteitsbeheer is ontwikkeld en geïmplementeerd in overeenstemming met de eisen van de normen ISO 9001: 2008 en ISO 22716: 2007 Cosmetische producten. Good Manufacturing Practices /GMP/. Deze principes zijn een garantie voor de uitstekende kwaliteit van de producten.

De cosmetische producten van Bulgarian Rose - Karlovo genieten zowel op de internationale markt een grote vraag. De productie is bekend en verdeeld in veel verschillende landen vanuit vier continenten.