Rose For Men

Signature Spa Serie | ABOUT the ROSE

Rose For Men is een luxueuze cosmeticalijn, speciaal ontworpen om de huid en het haar van mannen gezond en mooi te houden. De producten zijn van hoge kwaliteit, veelzijdig en effectief en hebben een moderne en sterke mannelijke geur.

Wat deze producten nog beter maakt, is hun innovatieve samenstelling van natuurlijke complexen, waaronder natuurlijke rozenolie, natuurlijk rozenwater, bamboe-extract en probiotica. Deze complexen helpen niet alleen bij het behoud van een aantrekkelijk uiterlijk van de huid en het haar, maar helpen ook de microflora* van de huid in evenwicht te brengen. Dit verhoogt op natuurlijke wijze de weerstand van de huid tegen omgevingsagressie en andere invloeden van buitenaf.

Bovendien bevatten deze producten geen schadelijke stoffen en zijn ze geschikt voor alle huidtypes.

Met Rose For Men ziet u er niet alleen goed uit, maar voelt u zich ook goed!

* Huidmicroflora (huidmicrobiota) is de combinatie van micro-organismen die van nature in de menselijke huid bestaan. Ze bevinden zich in de oppervlakkige lagen van de opperhuid en de bovenste delen van de haarzakjes. Ze zijn meestal niet-pathogeen en leven in symbiose met de menselijke huid. De voordelen die bacteriën kunnen bieden, zijn onder meer bescherming tegen pathogene micro-organismen door te concurreren om voedingsstoffen, chemicaliën tegen hen uit te stoten of het immuunsysteem van de huid te stimuleren.