Rose For Men

Signature Spa Serie | ABOUT the ROSE

Rose For Men is een cosmetische lijn van luxe producten, speciaal ontworpen om het welzijn en de gezonde uitstraling van huid en haren van mannen te behouden.

Deze serie bevat kwalitatief hoge, veelzijdige en effectieve producten, eenvoudig en gemakkelijk in het gebruik en met een moderne en robuuste mannelijke geur.

De producten bevatten innovatieve natuurlijke complexen waaronder 100% natuurlijke Bulgaarse rozenolie, rozenwater, bamboe-extracten en probiotica, die niet alleen zorgen voor een attractieve uitstraling van huid en haren maar ook de microflora* helpen te balanceren, waardoor de natuurlijke weerstand van de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf toeneemt. 

 

(*) huidmicroflora of huidmicrobiotica is een combinatie van micro-organismen die van nature op de menselijke huid voorkomen. Ze zitten op de bovenste lagen van de opperhuid en de haarzakjes. Deze micro-organismen zijn gewoonlijk niet ziekteverwekkend en leven in symbiose met de menselijke huid. De voordelen die bacteria kunnen geven zijn onder meer bescherming tegen ziekmakende micro-organismen door middel van voedsel-concurrentie, het afgeven van chemicaliën of het stimuleren van het immuunsysteem van de huid.