Signature Spa

Signature Spa Serie | ABOUT the ROSE

Natuurlijke schoonheidsproducten zijn ongekend populair en de cosmetische serie Signature Spa is daar geen uitzondering op. Deze serie biedt complexe verzorging om de huid gezond en jeugdig te houden. Het combineert de natuurlijke rozenolie en rozenwater, die hoog gewaardeerd worden over de hele wereld, met de rijkdom van de zee - kaviaar-complex, geconcentreerd zeewater en extract van bruine algen.

Rozenolie en rozenwater zijn natuurlijke producten die worden verkregen door distillatie van verse bloesems van de Rosa Damascena Mill. Ze verfrissen, hydrateren, kalmeren en verbeteren de elasticiteit van de huid. Ze stimuleren herstelprocessen en voorkomen vroegtijdige veroudering van de huid.

Het kaviaar-complex, ook bekend als "de luxe van zwart goud", bevat zorgvuldig afgeleide ingrediënten van kaviaar, zeewier en Actine. Rijk aan aminozuren, peptiden, mineralen en oligo-elementen, biedt het een algehele en complexe huidverzorging. Het voedt, helpt bij het activeren van de synthese van collageen en elastine en het gladstrijken van de huid-microreliëf.

Zeewater bevat tussen de 71 en 92 natuurlijke elementen. Een concentraat van zeewater bevat alle mineralen en micro-elementen die van nature in de oceaan worden aangetroffen. Het helpt bij het revitaliseren en remineraliseren van vermoeide, gestresste en behandelde huid, haar en hoofdhuid.

Het extract van Fucus vesiculosus (eetbare bruine algen) bevat waardevolle micro-elementen en polyfenolen, die helpen bij het verhogen van de natuurlijke beschermende functie van de huid.