Signature Spa

Signature Spa Serie | ABOUT the ROSE

Cosmetische lijn Signature Spa is een complex verzorgingsproduct om de huid gezond te houden en een jeugdige uitstraling te geven. Dit product combineert hoog gewaardeerde natuurlijke rozenolie en rozenwater met de rijkdom van de zee - kaviaar complex, geconcentreerd zeewater en extract van bruinwier.

Rozenolie en rozenwater zijn natuurlijke producten verkregen door destillatie van de verse bloesem van de oliedragende Rosa Damascena Mill. Ze verfrissen, bevochtigen, verzachten en verbeteren de elasticiteit van de huid, stimuleren het vernieuwingsproces en voorkomen vroegtijdige veroudering van de huid.

Kaviaar complex, ook bekend als de "luxe van zwart goud", bevat ingrediënten, zorgvuldig verkregen van kaviaar, zeewier en actine. Rijk aan aminozuren, peptiden, mineralen en oligo-elementen welke voorzien en algehele en complexe huidverzorging. Voed en helpt bij het activeren van de synthese van collageen en elastine en verzacht de huid.

Aftreksel van Fucus Vesiculosus (eetbaar bruinwier) bevat waardevolle micro-elementen en polyfenolen die helpen om de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid te verbeteren.

Zeewater bevat tussen de 71 en 92 natuurlijke elementen. Geconcentreerd zeewater bevat alle de mineralen en micro-elementen die natuurlijk voorkomen in de oceaan. Helpt met de revitalisering en remineralisatie van vermoeide, gestreste en behandelde huid, haar en hoofdhuid.

Signature Spa lijn omvat producten voor de gezichts- en lichaamsverzorging. Helpt bij de volledige zorg, geeft een fris gevoel van vitaliteit en zachtheid. Geschikt voor alle huidtypen.