Retourneren

ABOUT the ROSE houdt aan de 14-14-14 regel.       

Nadat u het product ontvangen hebt, hebt u 14 dagen de tijd om de koop te herroepen. Na deze aankondiging hebt u andere 14 dagen om de bestelling terug te sturen.  

Laat ons via een onderstaande RETOURPORTAAL weten dat u een product terug wilt sturen. De RETOURPORTAAL leidt u door het retourproces en helpt u met versturen van het pakket. Terugzendingen verstuurd zonder gebruik van RETOURPORTAAL worden door ABOUT the ROSE niet geaccepteerd.

Nadat we het product ontvangen hebben, storten we zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen het bestelbedrag exclusief verzendkosten terug. Stuurt u de hele bestelling terug? Dan krijgt u ook de bezorgkosten teruggestort.

De kosten voor terugsturen zijn voor eigen gebruik. Doordat u van de RETOURPORTAAL automatisch een retourlabel krijgt, worden de kosten voor de retourlabel van het teruggestorte bedrag afgetrokken. Uiteraard neemt ABOUT the ROSE de verzendkosten voor haar rekening als zij een fout bij de verzending heeft gemaakt.

Het product kan alleen geretourneerd worden indien het in zo oorspronkelijk mogelijke staat, ongeschonden en indien mogelijk in originele verpakking retour gestuurd wordt.