🎁 Wij geven een CADEAU bij elke bestelling in de maand november! 🎁

Cassia Angustifolia

(CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACHARIDE)

Cassia angustifolia | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide wordt gewonnen uit de zaden van de Cassia Angustiolia, ook bekend als Senna of Leguminosae, afkomstig uit India. Het is een botanische, van planten afgeleide vorm van hyaluronzuur. 

Het werd eeuwenlang gebruikt als een natuurlijk hulpmiddel bij de spijsvertering, totdat werd ontdekt dat het plaatselijk kon worden aangebracht en gebruikt kon worden vanwege de verbazingwekkende huiddovende eigenschappen. Hoog in polysacchariden, het is een populair ingrediënt in moisturizers en cosmetica vanwege het vermogen om super hydratatie te bieden door vocht aan de huid te binden en anti-aging voordelen.

Het heeft verbazingwekkende hydraterende en huidverzorgende eigenschappen. Het bootst de effecten van hyaluronzuur na om de huid te hydrateren en te verzachten, langdurige hydratatie te bieden en fijne lijntjes en rimpels te verzachten. Het kalmeert ook de huid door ontstekingen te verminderen en ondersteunt het herstel voor een gezonde, soepele huid.

Producten met cassia angustifolia