Pentavitin

(SACCHARIDE ISOMERATE)

Pentavitin | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

Pentavitin is een 100% natuurlijk complex uit planten. Door de unieke samenstelling kan deze stof zich binden aan de huideigen proteïnen, waardoor de natuurlijke vochtbalans van de huid, zowel aan de oppervlakte als in de dieper gelegen huidlagen, wordt hersteld. Deze stof maakt een vochtreservoir aan, dat tot wel 72 uur diepe hydratatie geeft. Het verbetert de celstofwisseling en brengt de huid weer in balans. Uw huid voelt weer zacht en soepel.

Pentavitin is een diep hydraterend huidverzorgingsproduct voor de behandeling van zeer droge, jeukende huid. Pentavitin heeft aangetoond dat het vocht vast houdt vrij van aminozuren, lysine: zoals binnen keratine, waardoor de symptomen van een droge huid verbeterd en geeft langdurige hydratatie. Pentavitin helpt om de huid barrièrefunctie te vergroten en overtreft glycerine met 50% op zowel droge en normale huid. Pentavitin is een perfect cosmetisch ingrediënt voor een niet-irriterend en diep hydraterend product en kan worden gebruikt in een rins-off zonder verlies van de positieve voordelen. 

Pentavitin wordt gebruikt in moisturisers, conditioners, hydraterende reinigingsmiddelen en vochtinbrengende body cremes.

Producten met Pentavitin