🎁 Wij geven een CADEAU bij elke bestelling in de maand november! 🎁

Ingredienten H | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (Zonnebloemolie)
Zonnebloemolie is een plantaardige olie die gewonnen uit de pitten van de zonnebloem wordt . Zonnebloemolie is een goede antioxidant. Het is lichtgewicht en mild en blijft niet hangen op de huid. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en absorbeert snel. Zonnebloemolie kan ook worden gebruikt voor het reinigen van de huid, voor baby's of voor het verwijderen van make-up. Bovendien is het ideaal voor haarverzorging en voor lichte moisturizers voor de vette huid. BEST

HEXYL CINNAMAL
Hexyl cinnamal is een aldehyde dat voorkomt in de etherische olie van verschillende planten, en ook in gekookte rijst. Het is een veelgebruikte geurstof met een frisse bloemengeur, meer bepaald van jasmijn. Het is in geringe concentraties een ingrediënt van vele cosmetische producten evenals in producten zoals luchtverfrissers, desinfecterende middelen en wasmiddelen. POOR

HEXYL NICOTINATE
Hexyl nicotinaat is de organische verbinding van nicotinezuur (vitamine B3, niacine). Het wordt gebruikt in huidverzorging en cosmetica om de bloedcirculatie in de huid te verbeteren, vermoeide, doffe huid te regenereren en versterk de natuurlijke afweer van de huid tegen irriterende stoffen.

HEXYLENE GLYCOL
Hexyleenglycol is een organische verbinding die kan worden geclassificeerd als glycol. Glycolen zijn een klasse van alcoholen. Hexyleenglycol is een heldere, hygroscopische vloeistof met een milde, zoete geur. Hexyleenglycol wordt toegevoegd aan cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging op basis van zijn functies als oppervlakteactieve stof, emulgator en viscositeitsverlagend middel. GOOD

HYALURONIC ACID
Hyaluronzuur is een polysaccharide dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Hyaluronzuur is sterk waterbindend. Het doet dienst doet als schokdemper en smeermiddel voor onze gewrichten, zenuwen, haar, huid en ogen. Dit huidherstellende ingrediënt is weldadig voor alle huidtypen en doet vooral de ouder wordende huid veel goed. De lichte textuur van hyaluronzuur is geschikt voor zowel een droge als vette huid. Het is zo mild dat het ook prima aan te brengen is op een gevoelige huid. Hyaluronzuur vind je over het algemeen in dag- en nachtcrèmes en serums. BEST

HYDROGENATED CASTOR OIL
Gehydrogeneerde ricinusolie is een geharde plantenolie, die tot fijne wasparels kan worden verwerkt. Wasparels van plantenolie kunnen worden gebruikt als milde peelingstoffen in cosmeticaproducten. Het heeft ook een aantal unieke hydraterende eigenschappen omdat het zowel occlusief als bevochtigend is.

HYDROGENATED JOJOBA OIL
Gehydrogeneerde jojoba-olie is het eindproduct van de volledige hydrogenering van jojoba-olie. Gehydrogeneerde jojoba-olie bepalende functionaliteit in cosmetica vanwege zijn vermogen om de was matrices van "stick" formuleringen zoals lipstick, eyeliner, lippenbalsem et al versterken. Gehydrogeneerde jojobaolie wordt vaak gebruikt als een materiaal voor afschilfering deeltjes vanwege de uniforme kleur, hardheid en controleerbare kristalliniteit.

HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE
Een gehydrogeneerd mengsel van plantaardige glyceriden dat voornamelijk werkt als verzachtend middel en textuurverbeteraar in cosmetica. In dit geval wordt de plantaardige glyceridecomponent gemengd met citroenzuur, waarna het ook kan helpen om cosmetische formules te stabiliseren. GOOD

HYDROGENATED POLYISOBUTENE
Gehydrogeneerd polyisobuteen is een polymeer. In cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging wordt gehydrogeneerde olyisobuteen gebruikt in de lippenstiften, het kan ook worden gevonden in oog- en gezichtsmake-up, huidverzorgingsproducten en zonneproducten. Het werkt als een smeermiddel op het huidoppervlak, waardoor de huid een zacht en glad uiterlijk krijgt. GOOD

HYDROLYZED ACTIN (Kaviaar komplex)
Gehydrolyseerde actine is een eiwit in de huid dat wordt behandeld met zuur, enzymen of een andere hydrolysemethode. Het wordt gebruikt in haar- en huidproducten als conditioner.

HYDROLYZED CAVIAR EXTRACT (Kaviaar komplex)
Kaviaarextract is een extract van de eieren van de steur, van de familie Acipenseridae. Het is bomvol met vitamine A en D, samen met een groot aantal B-vitamines (waaronder B1, B2 en B6). Daarnaast bevat het antioxidantrijke extract aminozuren, organische verbindingen waarvan bekend is dat ze de huid en het haar versterken.

HYDROLYZED ROE (Kaviaar komplex)
Gehydrolyseerde ree is een hydrolysaat van viseieren verkregen door zuur, enzym of andere hydrolysemethode. Gehydrolyseerde ree wordt gebruikt als een exfoliant met enzymen.

HYDROLYZED SOY PROTEIN
Gehydrolyseerd soja-eiwit wordt gemaakt door grote soja-eiwitmoleculen af te breken tot hun kleinere, samenstellende aminozuren door een chemisch proces. Het kan functioneren als antistatisch, haarconditionerend, vochtinbrengend en huidconditionerend in cosmetische en persoonlijke verzorgingsproducten. BEST

HYDROXYCITRONELLAL
Hydroxycitronellal is een geurstof van synthetische herkomst. Hydroxycitronellal is een kleurloze vloeistof met een lichte witte/groene bloemengeur zoals die van het lelietje-van-dalen. Het wordt meestal als een basisnoot gezien.

HYDROXYETHIL UREA
Hydroxyethyl-ureum is een synthetisch ingrediënt dat dient om de huid te hydrateren en een normale vochtbalans in de bovenste lagen van de huid te behouden. Naast zijn superieure hydraterende eigenschappen, verbetert het de werkzaamheidsniveaus van actieve ingrediënten. Hydroxyethyl-ureum wordt vaak gebruikt als alternatief voor glycerine. In tegenstelling tot glycerine veroorzaakt hydroxyethyl-ureum minder waarschijnlijk kleverigheid, vettigheid, residu of glans na het aanbrengen. GOOD

HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE
Hydroxypropylmethylcellulose is een synthetisch polymeer dat wordt gemaakt door chemische modificatie van cellulose. In cosmetische producten wordt het gebruikt in handcrèmes en lotions als verdikker, emulgator en schuimstabilisator.