🎁 Wij geven een CADEAU bij elke bestelling in de maand november! 🎁

Ingredienten K | ABOUT the ROSE | Rozen cosmetica

ISOPROPYL MYRISTATE
Isopropylmyristaat is de ester van isopropanol en het vetzuur myristinezuur. Het is een heldere, kleurloze vloeistof, die bijna niet oplosbaar in water is. Het is wel oplosbaar in vet. De stof is reuk- en smaakloos en is niet toxisch. De stof wordt gebruikt in cosmeticafarmaceutica en als oplosmiddel (bv. voor geurstoffen). In cosmetica en huidzalven dient het om een goede absorptie door de huid te verkrijgen. GOOD